fbpx

Vlada i Stožer su na ispitu zrelosti

Dr. Mirando Mrsić

Uspješnost u borbi protiv korone mjerit će se postotkom procijepljenosti nacije, poručio je Mirando Mrsić, predsjednik Demokrata. 

„Vlada RH i Nacionalni stožer civilne zaštite su na ispitu zrelosti jer su glavni alati za provedbu cijepljenja kvalitetna edukacija i povjerenje građana, uz osiguranje brze dostave dovoljne količine cjepiva i aktivno praćenje utjecaja drugog soja korona virusa na zdravstvenu sliku.“ – istaknuo je Mrsić.

Dodao je kako će nam više od 70% procijepljenosti nacije osiguratizaštitu zdravlja nacije, zdravstvenog sustava i gospodarstva. Kazao je kako posebnu pozornost u području cijepljenja treba posvetiti građankama i građanima koji će kroz procjepljivanje izražavati i opće nezadovoljstvo političkim strukturama što treba jasno odvojiti. 

Toplo je zamolio sve građanke i građane da sebi ne dopuste penaliziranje jeftinog politikantstva Vlade i Stožera kroz manjak povjerenja prema cjepivu. Savjetovao je svima koji dvoje u cjepivo da isključivo imaju povjerenja u relevantne znanstvene izvore koji jasno pokazuju da je cjepivo jedino moguće kvalitetno rješenje za očuvanje zdravlja nacije. 

Ujedno je čestitao i prvoj cijepljenoj Zagrepčanki Branki Aničić te svim hrvatskim zdravstvenim i ne zdravstvenim radnicama i radnicima koji su uključeni u borbi protiv korone te proces cijepljenja. Kazao je kako za opće zdravlje nacije jako bitno što je započelo cijepljenje, a sve drugo nije na listi prioriteta. 

Čuvajmo zdravlje, budimo odgovorni prema sebi i drugima. Prijavite se za cijepljenje protiv SARSCoV2 virusa svom liječniku obiteljske medicine.“ – zaključno je pozvao Mrsić sve hrvatske građanke i građane.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *