fbpx

SDP je korak do velike koalicije s HDZ-om

Pobjeda Zorana Milanovića najbolje govori što bi stranke ljevice trebale učiniti kako bi pobijedile na parlamentarnim izborima. Trebamo se okupiti i zajedno raditi da bi smijenili vlast HDZ-a i “žetončića”. To je smjer kojim će Demokrati ići u narednom razdoblju. Okupit ćemo sve stranke kojima je stalo da Hrvatska ne stoji u mjestu.

Nažalost, SDP nije prepoznao važnost okupljanja već je ruku suradnje ponudio Plenkoviću i HDZ-u stvarajući sve preduvjete za postizbornu koaliciju s HDZ-om. Umjesto da građanima ponudimo zajednički program napretka koji će odgovoriti na probleme u kojima se Hrvatska nalazi, SDP pruža ruku HDZ kako bi dogovorili veliku koaliciju i podijelili izborni plijen.

Pozivamo sve stranke ljevice i lijevog centra da se okupimo oko programa za modernu, otvorenu Hrvatsku u kojoj će cijena uspjeha biti znanje i trud, a ne stranačka iskaznica. Okupljanje i zajednički izlazak na izbore je jedini način da zaustavimo HDZ i SDP u stvaranju velike koalicije i nastavak čerupanja Hrvatske.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *