fbpx

Mrsić: Ministre Beroš to malo dostojanstva što vam je ostalo usmjerite u jedino ispravno – svoju ostavku

Vili Beroš, izvor: facebook.com, Vili Beroš

Predsjednik Demokrata i kandidat za zamjenika gradonačelnice Zagreba Mirando Mrsić najoštrije osuđuje pandemijsko profiterstvo koje se odvija putem amaterske i nefunkcionalne platforme cijepise.zdravlje.hr i poziva ministra zdravstva Vilija Beroša da podnese neopozivu ostavku.

Još prije neki dan ministar zdravstva Beroš je najavio da će građanima poskupiti zdravstvene usluge da pokrpa rupe u svom sustavu, a ovih dana se vidi da isti taj novac građana troši na privatne firme svojih poznanika. U svakoj drugoj zemlji bi odgovorno odstupio s dužnosti, no ne i u Vladi HDZ-a i Andreja Plenkovića, koja očito nastavlja s modelom funkcioniranja kao u vrijeme Ive Sanadera.

„Ministre Beroš, vrijeme je za ostavku. Brojke zaraženih korona virusom u Hrvatskoj divljaju, na dnu smo ljestvice procijepljenosti, povlašteni se cijepe preko veze, bolnice nemaju lijekova, niste ni prstom maknuli oko reforme zdravstva, najavljujete poskupljenja usluga a novac se troši na vaše poznanike i propale internetske platforme. Što vam nije jasno? To malo dostojanstva što vam je ostalo usmjerite u jedino što je ispravno – vlastitu ostavku”, poručuje Mrsić.

„Usred trećeg vala pandemije, kada se brojke zaraženih dnevno kreće između 2000-3000 novooboljelih od Vlade i ministra zdravstva želimo čuti plan i način kako ćemo povećati procijepljenost i obuzdati rast zaraženih. Umjesto toga Vlada HDZ-a nam je u režiji ministra zdravstva Vilija Beroša ponovno priredila sto puta viđeni scenarij – mutne poslove kojima se ponovno bavi policija”, zaključio je Mrsić.

Fotografija: Vili Beroš, izvor: facebook.com, Vili Beroš

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *