fbpx

Mrsić: Beroš mora dati ostavku

Ilustracija - otkaz, izvor: freepik.com

Predsjednik Demokrata i kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Mirando Mrsić traži od ministra zdravstva Vilija Beroša da podnese neopozivu ostavku zbog ne sposobnosti izvršiti konkretne reforme zdravstva na dobrodit svih građana i građanki.

„Bolnice bez lijekova, koronavirus divlja, cjepiva nema, a ministar bi vlastitu nesposobnost prebacio na leđa radnika. Ostavka je jedino što Beroš može smisleno napraviti za hrvatsko zdravstvo”, istaknuo je Mrsić.

Mrsić je ustvrdio da je Hrvatska u vrhu Europe po rastu zaraženih od koronavirusa, a na dnu Europe po broju cijepljenih. U vrhu Europe po izdvajanju za doprinose, a na dnu po financijskoj stabilnosti zdravstvenog sustava.

„Umjesto da ponudi ostavku jer je očito nesposoban reformirati zdravstvo, rezati rashode, osigurati lijekove u bolnicama i nositi se s pandemijom, Beroš jučer ispali da će poskupiti zdravstvo i opet zagrabiti u džepove građana.

Iskrene čestitke na ovakvom obrazu od džona. U svakoj ozbiljnoj Vladi ne bi bio ministar. U ovoj Vladi dok najavljuje poskupljenja se nije ni zacrvenio od srama”, komentirao je Mrsić.

Fotografija: Ilustracija – otkaz, izvor: freepik.com

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *