fbpx

HDZ-ova parada uhićenja uoči izbora

Mirando Mrsić

Mirando Mrsić, predsjednik Demokrata, poručuje kako je uhićenje Josipe Rimac, državne tajnice Ministarstva uprave i Krunoslava Jakupčića, predsjednika uprave Hrvatskih šuma još jedna od HDZ-ovih parada uhićenja uoči parlamentarnih izbora.

Korupcija u našem društvu pošast je pandemijskih razmjera koju sigurno neće zaustaviti niti ovi od vrha odobreni progoni. Ništa se po pitanju korupcije ne događa bez odobrenja HDZ-ova vrha. Sve se taktički planira i organizira. Rimac je odavno poznata po svom djelovanju, no opstajala je zaštićena HDZ-ovim štitom. Kada se uhićenja događaju u vrijeme predizborne kampanje tad se janjci žrtvuju za dobrobit krda, a krdo korupcije u Hrvatskoj je golemo.

Nažalost, ni ponuđeni programi SDP-a i Restart koalicije neće zaustaviti korupciju jer ne nude sustavna rješenja. Borba protiv korupcije mora biti stvarna i željena, ne smije ostati samo na riječima. Za to je potrebna odgovornost, odlučnost i snaga kako bi Hrvatska izrasla u državu koja može pokrenuti nužno potreban gospodarski rast.“ – poručio je Mrsić.

Fotografija: Mirando Mrisć, autor: Patrik Macek/PIXSELL

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *