fbpx

Demokrati u Dalmaciji

U želji da se građani diljem zemlje upoznaju s programskim ciljevima, idejama i načinom funkcioniranja stranke, u ponedjeljak, 19.10.2018 izaslanstvo stranke, u kojem su bili predsjednik stranke Mirando Mrsić, tajnik stranke Bartol Šimunić, potpredsjednici stranke Aleksandar Horvat i Matija Ladić, član Središnjeg odbora Saša Rakić i predsjednik Nadzornog odbora Davor Dobrović, posjetilo je Sinj, Split, Makarsku, Igrane, Dubrovnik, Konavle.

U razgovorima i druženju s građanima predstavljen je program stranke, način djelovanja i rada, te se razgovaralo o mnogobrojnim problemima koji muče građane, te o načinu rješavanja tih problema. Obilazeći Dalmaciju predsjednik stranke je izjavio: “U fokusu Demokrata u narednom razdoblju će biti terenski rad i osnivanje regionalnih podružnica, a u skladu s programom stranke koji predviđa ukidanje županija i formiranje regija. Nemamo puno vremena jer je pred nama izborna godina, a naš cilj je aktivno sudjelovati u okupljanju lijevog centra koji će se suprotstaviti ovoj poplavi populizama i desničarenja u Hrvatskoj.

Odaziv i interes građana bio je vrlo dobar, a u svim su razgovorima građani isticali zadovoljstvo zbog pojave nove stranke koja će prvenstveno biti orijentirana na stvaranje uvjeta za bolji život građana. Demokrati će tako obići cijelu Hrvatsku, jer se samo tako, kroz razgovore o radu stranke i interakciji s građanima može postići ostvarivanje ciljeva koji su građanima najvažniji.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *