fbpx

Bojana Hribljan na čelu prve regionalne podružnice Demokrata

Demokrati su osnovali svoju prvu podružnicu i to Regionalnu podružnicu sjeveroistok Hrvatske, a za predsjednicu je izabrana Bojana Hribljan, zamjenica bjelovarsko-bilogorskog župana. Bojana Hribljan se nedavno pridružila Demokratima i na sjednici Središnjeg odbora održanoj 5. prosinca izabrana je za potpredsjednicu stranke.

Obraćajući se osnivačkom Saboru podružnice, predsjednik stranke Mirando Mrsić rekao je:  „Siguran sam da ćemo zajedno podići Demokrate na sjeveroistoku Hrvatske i ostvariti dobar rezultat. Čeka nas naporan rad na terenu i u Saboru gdje ćemo pokazati kakvu Hrvatsku želimo. Okupljamo mlade ljude, ljude s iskustvom koji politiku na ne gledaju kao mjesto na uhljebljenje već traže svoju priliku da svojim znanjem doprinesu boljoj Hrvatskoj. U manje od dva mjeseca od osnivanja, pridružilo nam se preko petsto članica i članova, a vjerujem da će taj broj biti puno veći kada krenemo u osnivanje ostalih podružnica“.

Bojana Hribljan, nova potpredsjednica stranke i predsjednica Regionalne podružnice sjeveroistok istaknula je kako društvom vlada velika apatija te da su i Demokrati na sjeveroistoku Hrvatske osnovani kako bi okupili ljude koji žele promjenu. „Demokrati okupljaju ljude koji su ostvareni i žele dio svog vremena i znanja uložiti za opće dobro. Ljudima treba vratiti vjeru u politiku, a to možemo samo svojim radom i primjerom. Čeka nas naporan rad u županijama koje obuhvaća naša podružnica, ali ljudi se svakodnevno javljaju, žele sudjelovati i vjerujem da ćemo postići dobre rezultate“ istaknula je Hribljan.

Osnivački sabor pozdravio je župan Damir Bajs i zamjenik župana Neven Alić koji su istaknuli da se raduju nastavku dobre suradnje s Bojanom i Demokratima.

Regionalna podružnica sjeveroistok obuhvaća tri županije: Bjelovarsko-bilogorsku, Koprivničko-križevačku i Virovitičko-podravsku županiju. Demokrati će početkom godine osnovati podružnice sjever i središnja hrvatska, a do kraja 2019 plan je osnovati podružnice u cijeloj zemlji.

Kratka biografija nove potpredsjednice stranke:

Bojana Hribljan, rođena je 16. listopada 1965. godine u Bjelovaru, majka dvoje odrasle djece. 1990. godine diplomirala je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, te postaje profesor povijesti i filozofije. 1992. počinje raditi u IV. osnovnoj školi u Bjelovaru gdje je radila sve do dolaska na mjesto zamjenice župana Bjelovarsko-bilogorske županije.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *