fbpx

Jedan bahat, neiskren i nesposoban, a drugi samo nesposoban

Mirando Mrsić i David Bregovac, autor: Dalibor Urukalović - PIXSELL

Demokrati i Hrvatski Laburisti poručili su kako sučeljavanje Bernardića i Plenkovića ne nudi hrvatskim građankama i građanima kako preživjeti ekonomsku krizu uzrokovanu korona pandemijom, a kamoli viziju razvoja u sljedeće četiri godine.

Sučeljavanje je izgledalo kao kad student koji je nabubao gradivo dođe na ispit kod strogog, ali dobronamjernog profesora. Svađalica i profesor. Bernardić se raspao. A Plenković ne zna stati.“ – poručio je Mirando Mrsić, predsjednik Demokrata. Dodao je da je jedan bahat, neiskren i nesposoban, a drugi samo nesposoban.

Liderstvo koje zaslužuju i očekuju hrvatske građanke i građani nismo vidjeli na ovom sučeljavanju. Plenković i Bernardić stjerali su našu zemlju u kut. Manjak vizije i političke odgovornosti neće nam osigurati da se pomaknemo sa začelja u euro zajednici.“ – kazao je David Bregovac, predsjednik Hrvatskih laburista. Komentirao je kako je nepovjerenje i razočarenje građanki i građani opravdano, posebno kada se prati ovakvo političko sučeljavanje.

Fotografija: Mirando Mrsić, predsjednik Demokrata i David Bregovac, predsjednik Hrvatskih laburista, photo: Dalibor Urukalović – PIXSELL

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *