fbpx

Demokrati i Laburisti izlaze na izbore u svim izbornim jedinicama

August Stankic, Mirando Mrsic, David Bregovac, Davor Dobrovic, photo: Patrik Macek - PIXSELL

Koalicija stranaka Demokrati i Hrvatski laburisti u suradnji s strankama Lista za Rijeku i Zeleni savez – Zeleni danas su predali liste kandidata za Hrvatski sabor, a izlaze u svim izbornim jedinicama.

Hrvatska nema vremena za političke „žetončiće“ i obranu privatnih interesa. Vrijeme je za odgovornost i odlučnost u donošenju rješenja koji će nas izvući iz krize poručili su Demokrati i Hrvatski laburisti.

Naš program Odgovorno za Hrvatsku 2.0 s 10 načela i 10 rješenja pruža jasnu sliku kako možemo premostiti teško vrijeme pred nama. Nužno je, između ostaloga, uvesti porez bogatima, ukinuti braniteljske mirovine, revidirati Vatikanske ugovore, odvojiti javno od privatnog zdravstva.“ – poručio je Mirando Mrsić, predsjednik Demokrata.

David Bregovac, predsjednik Hrvatskih laburista, naglasio je kako će osigurati pravedne plaće za pošten rad hrvatskih radnica i radnika te će smanjiti davanja za zapošljavanja na neodređeno, a povećati davanja za rad na određeno. Ujedno je pozvao građanke i građane da izađu na izbore u što većem broju i da biraju odgovorno.

Na predaji lista, uz članove stranaka, bili su i Damir Kajin, nezavisni kandidat te Renato Petek, nezavisni zastupnik u zagrebačkoj Gradskoj skupštini.

Fotografija: August Stankić, Zeleni savez – Zeleni, Mirando Mrsić, predsjednik Demokrata, David Bregovac, predsjednik Hrvatskih laburista, Davor Dobrović, tajnik Demokrata, photo: Patrik Macek – PIXSELL

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *