fbpx

Zagreb

Zagreb u sigurnim rukama

dr. Mirando Mrsić

Kandidat Demokrata za zamjenika gradonačelnice Zagreba Anke Mrak Tartitaš

IZBORNI PROGRAM

Drage sugrađanke i sugrađani,

Kao liječnik sam naučio da ljude moraš slušati i ponuditi im stvarna i jednostavna rješenja za probleme koji ih muče. Ne možeš prodavati maglu, davati lažna obećanja, pričati jezikom koji ne razumiju. Ljudi moraju imati povjerenje u tebe i osjećati se u sigurnim rukama.

U politici se dosta galami i svađa zbog nebitnih stvari i puno njih se bori isključivo za vlastite interese. Neki se cijepe preko reda, neki kradu, a poslovi se dobivaju preko veze u Holdingu ako si stranački drug , nečiji prijatelj ili rođak. To nije moj Zagreb.

Ja sa svojim programom i vizijom Zagreba nudim promjenu paradigme. Moj Zagreb je grad u kojem su Zagrepčani i Zagrepčanke na prvom mjestu. Kao gradonačelnik ću nuditi brza i realna rješenja, smanjiti administraciju i digitalizirati sustav, kako bi Vi što lakše dobili uslugu od strane gradske uprave, a ne radili za nju.

Slušat ću vaše prijedloge jer Vi najbolje znate što u vašem kvartu nedostaje ili treba poboljšati.  U mojim rukama će Zagreb ponovno postati siguran glavni grad Hrvatske.

Bit ću gradonačelnik koji na temelju svog životnog iskustva, rada i uvjerenja pomaže građanima ostvariti dostojanstven suživot. Takav sam kao liječnik, kao direktor Zaklade Ana Rukavina i takav ću biti gradonačelnik.

Nudim Vam svoj program i iskustvo ako mi poklonite svoje povjerenje za upravljanje Zagrebom. Izbor je jasan. Hoćemo li Zagreb povjeriti na upravljanje neiskusnim, nepoštenim ili sigurnim rukama. Ja Vam nudim Zagreb u sigurnim rukama.

Vaš Mirando Mrsić

Vijesti

Vili Beroš, izvor: facebook.com, Vili Beroš

Mrsić: Ministre Beroš to malo dostojanstva što vam je ostalo usmjerite u jedino ispravno – svoju ostavku

Predsjednik Demokrata i kandidat za zamjenika gradonačelnice Zagreba Mirando Mrsić najoštrije osuđuje pandemijsko profiterstvo koje se odvija putem amaterske i nefunkcionalne platforme cijepise.zdravlje.hr i poziva ministra zdravstva Vilija Beroša da[…]

Read more
Ilustracija - dezinficiranje ruku i nošenje zaštitne maske na otvorenom, izvor: freepik.com

Mrsić protukandidatima za gradonačelnika Zagreba: Ne potpaljujte antivaksersku klimu, nosite masku uvijek

Predsjednik Demokrata i kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Mirando Mrsić žali što neki od njegovih protukandidata za gradonačelnika ili gradonačelnicu Zagreba – Jelena Pavičić Vukičević, Zvonimir Troskot i Davor Nađi najavljuju[…]

Read more
Ilustracija - otkaz, izvor: freepik.com

Mrsić: Beroš mora dati ostavku

Predsjednik Demokrata i kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Mirando Mrsić traži od ministra zdravstva Vilija Beroša da podnese neopozivu ostavku zbog ne sposobnosti izvršiti konkretne reforme zdravstva na dobrodit svih građana[…]

Read more